Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De tafatta som trycker i mörkret, i skydd av det, där de gror sitt förakt för andra varelser


Vem vågar kasta sig ut ur idets mörker...

den mörka vältalige

huserara i sitt ide

ingen idé att fråga

snart kommer ändå

allt som han inte vill

 

de uttryckta orden

var de verkligen meningen

meningen med alltets vara

att skrika åt en skara

av det andra könet

 

kvinnoföraktet var det inte

det egentligen som han ville

ville vara uttryck av alltid

var det inte så att också han

han liksom andra älskat högt

 

idets portar har gått i baklås

gångjärnen rostat samman

nu kommer han inte ut ur

ur sin groteska grottlika sfär

han är vad han är, fast i leran

 

den hårda ofruktbara leran

som fäster vid stöveln

drar honom ned smutsar

orubbligt nu han står

smärtan hatet föraktet

har tatuerats in för gott




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP