Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN INTE HADE KÄRLEK

 

Kärlekslös

vore jag ingen



mina ord

utan innehåll



tomma likt

en ihopknycklad påse

 

min kropp

oanvändbar



rastlöst gående

stående väntande



aldrig vilande

i kärlekens famn

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-02 17:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning till
kärleken!
2016-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek måste vi ha för att må bra!
Hopknycklad påse, tom och innehållslös, bra liknelse.
2016-04-04

    ej medlem längre
Fina ord och tankar.
2016-04-03

  Gisela Nordell
fin metafor med ihopknycklad påse ...och sen vändningen man själv lägger till
2016-04-02

  Rise Little One
Vad är man utan kärlek? så fint ordat!
2016-04-02

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-02

    ej medlem längre
Poesi som säger mer är orden skriver...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP