Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSTERUT

när jag seglar vänsterut

säger du jag seglar snett

när du seglar högerut

säger jag att rött är rätt

slutmålet detsamma är

och en gång så möts vi där

allt beror på om man är

pånyttfödd nu och här

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-03-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP