Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Svarta orättvisor som drar oss ned


Drillar, drillade drillar sin stil,,, att ta mer än de ger

de drillar sina ordsalvor

i bakvattnet av geniernas

de stjäl av oss som vet

säger sedan de är deras ord

de drillar sina termer

de skryter om sin talang

men se de skrämt iväg

den äkta talangen

för att få lysa utan konkurrens

den som drillar sina ord

svarvar dem till pilar

som mejar ned de som vet

de förlora sin inre röst

när de lyssnar på drillaren

varför lyssna på drillaren

varför ge drillaren all plats

varför backa för en drillare

är det en överlevnadsstrategi 

är det för att drillaren annars

kommer spränga oss i bitar

väcka drillarens hat, rat, förakt

rädd att drillaren drillar i otakt

för våra känsliga öron

som hör när drillaren drillar falskt

vi drar kanske iväg, lämnar plats

för att vi vet bättre, och vill lyssna

på det riktiga, vackra och äkta

....

vi skapar forum åt drillare

som vi sedan lämnar

överger drillaren

tills vi aldrig mer

drillaren ser




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-26 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP