Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällen är vår.

Cykeln står lutad mot trädet i den prunkande gröna trädgården.
Gruset knastrar när jag hoppar upp på cykelsadeln och ut genom den vita grinden och vidare iväg emot klipporna vid havet.
Jag har packat min picnickorg med två champagneglas,mousserandevin, jordgubbar och lite annan god plockmat.
Jag trampar på fort, snart ses vi igen det har gått några månader sen vi sågs sist.
Känner hur mina kinder hettar när jag tänker på dig.
Jag kommer fram till vår mötesplats och jag sveper med blicken över klipporna för att se om du kommit före mig.
Och där längst ut på udden står du.
Jag börjar nästan gråta av alla mina känslor som bubblar inom mig.
Du är den vackraste mannen som jag någonsin träffat, du är snäll, du är romantisk du är glädjen och du strålar av värme och trygghet.
Jag kastar cykeln och rusar mot dig, jag vet inte om du hör mig eller om du känner på dig att jag kommer, men du vänder dig om och ditt leende lyser upp i hela ditt vackra ansikte.
Vi faller in i varandras famnar och vi står där och bara låter kyssarna avlösa varandra.
Du viskar fram att du älskar mig och att nu ska vi aldrig mer vara ifrån varandra.
Och jag kramar dina händer och tittar in i dina blåa ögon.
Nu är det du och jag för alltid.




Fri vers av Angel of love
Läst 327 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-26 16:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfullt och vackert
2016-04-02

  ResenärGenomLivet
En sådan underbart kärleksfull text...
2016-04-01

  Lars Hedlin
Underbart i kärlekens språk
2016-04-01

    ej medlem längre
Så underbart vackert, blir bara så glad!
2016-03-31

    Dan Myrbeck
Härligt scenario!
2016-03-29

  erkki
Skulle kunna vara en del i en fin kärleksroman. Det kan både finnas spännande bakgrund och kärleksfull framtid. Kanske med både toppar och dalar. Fint!
2016-03-28

  Palett
Vacker text om kärlek !
2016-03-26

  ULJO
Fint skrivet om stark kärlek
2016-03-26

  M M Mannheim VIP
Hoppas att lyckan står er bi.
2016-03-26

  mike irow
känns i ådror...floden...
2016-03-26

  louisegirl
Ljuvligt skrivet <3
2016-03-26

    ej medlem längre
En text att stanna i och känna värmen och kärleken.
2016-03-26

  Gisela Nordell
Tänk om livet och kärleken kunde vara så...fint diktat!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love