Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bidrag till antologin Make Love Not War


Vi glömde att minnas

Vi glömde att minnas att alla får finnas
Ett rum för var och en
Allt som ska göras och allt som ska hinnas
Vi skjuter på framtid och gör det väl sen

Stanna och lyss, för världen är stor
Och mörkret blir mörkt om inget man tror
Öppna för kärlek, öppna för mod
Sök! Du skall finna att mänskan är god

Våga ge med dig
För visst är det så
Att delade härdar
Räcker ändå




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-27 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och insiktsfullt skriftat!
2016-04-28

  aol
En klok sann dikt som grep tag i mej, för just så springer vi glömmer att leva livet fullt ut,
2016-04-20

  Solstrale VIP
Fin! Så det förslår... Du kan du!
2016-04-08

    Dan Myrbeck
Fint bidrag
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana