Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ILSKA

min ilska lägger sig aldrig

den vilar bara ett tag

tills någon triggar igång den

då kan den förstöra din dag

och ändå ska folk fram med saxar

man kortar av min stubin

attackerna mot motströmslaxar

iscensätts av kuststadens svin

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/3 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-03-28 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP