Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vad gråter vi över spillda fläckar för?


En liten liten fläck

 

 

en liten liten

fläck av spilld tid

byter kläder

 

 

en liten liten

fläck av stolthet

byter kläder

 

 

en liten liten 

fläck av skrytsamhet

byter kläder

 

 

en liten liten

fläck av acceptans

byter inte kläder

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-28 20:39



Bookmark and Share


  aol
En så klok sann dikt, det är ju våra fläckar som blandas ut över tid i livets väv,
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP