Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Randigt


Lemurer

på en gren

rullar svansar

upp sitt randiga

pälsiga mjuka lena

 

benen svarta

kropparna grå

vit/ svart randiga

svansar

 

ögonen tittar

rakt på

in genom själen

flirtar med allt

vad gullighet är

 

öronens spetsade

uppmärksamhet

nyfiket letande

prasslande påsar

 

sammanslingrade

middagsvilande

på räcket

i rad

gör åskådaren

hjärtans glad

 

fotografernas ögon

tindrar lyckligt

knäpper av en blixt

skingrar friden

 

lemurerna glor

stirrar ut

marodören

pinkar ut reviret sitt




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 22:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja visst är de underbara! Blir lycklig var gång jag ser dem! Glad åt å se dem på muren, ler mot muren av djurens slingrande kroppar ihopsvetsade med svansarna, Lemurer
2016-03-30

  Mr_Solstråle
En helt underbart perfekt beskrivning av mitt favorit djur på Skansen att både titta på och föreviga med kameran =)
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP