Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kan bli fel


Stämplad

om ett frimärke jag var

genom världen for

stämplad på ett postkontor

det i själen aldrig tar

 

stämplad för ett liv

som jag levt

av skvaller skevt

min själ for ut på driv

 

har du sinnesfrid

har du nånsin tid

att vända om

nån gång

 

stämpla du ditt brev

men sänd aldrig skvallerdrev

 

då kan du hellre stämpla ut

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-31 10:15



Bookmark and Share


  mickech
mycket bra formulerat!! Och snyggt med rimmen!
2016-04-05

  överlevaren VIP
Så sant, instämmer....BRA ordat!
2016-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
Dessvärre ständigt aktuell.
2016-03-31

    ej medlem längre
En stämpel om den så är gjord i vatten är svår att tvätta bort och är snart svärtad i bläck då drevet går.

Bra rim om en aldrig så viktig sak.
2016-03-31

  kardman
Bra text, men att bli stämplad på en fotbolls plan är värre jag lovar
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP