Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT STORSLAGET

det finns något stort i
att bara finnas till
en storslagen känsla
som längtar och som vill
det är formidabelt
att leva här, trots allt
när vårsolen strålar
och havsbris blåser salt

LARZ GUSTAFSSON 160331




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-03-31 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP