Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska du tro pippi kanske få


Imorgon

du har inte trott

nu ska du

alla måste gå till 

tron

 

du har inte rott

nu ska du

alla måste ro till

bron

 

du har inte brått

nu ska du

alla måste skynda till

tåget

 

du har inte räls

nu ska du

alla måste tåga tills

du får pippi

 

du har inte pippi

nu ska du

alla måste våga till

havet

 

du har inte havet

nu ska du

alla måste bada

imorgon




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-31 22:26



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Intressant spänning som byggs upp här, "bada imorgon", hu är väl svaret på det. Fin text!

2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP