Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri att lämna

Din blick ekar
dina ord ebbar ut
din sång är borta

Du lovade mig
att lura döden
du lovade att vara kvar

Men när jag ser dig nu
låt inte min sorg stoppa dig
du är fri att gå
du är fri att slippa smärta

Jag ska värma dina kinder
jag ska lyssna på ditt hmmm
jag finns alltid
jag ska alltid sakna dig
men du är fri att gå
för jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen