Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO

Det bor en saknad här hos mig
den har slagit sig ner för så längesen
ibland känns det som det alltid varit så

Det är när jag vaknar som jag känner det som mest
när jag tänker på avståndet emellan oss

och ja jag har bränt så många broar
du skulle inte tro historian om mig
om jag så berättade

Det bor en saknad här hos mig
den har slagit sig ner för så längesen
ibland känns det som det alltid varit så




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-04-03 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal