Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOMMA, RÖDA ROS

blomma, röda ros

för svältande och svaga

vår historia

är ingen glättig saga

lys med klarröd färg

som kommunens fana

lys för det som jag

bara vagt kan ana

 

 

gal nu, röda tupp

på syriens ruiner

där man räknar lik

där rikoschetter viner

flamma, röda brand

mot IS-terrorismen

heder åt de folk

som bygger socialismen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-04-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP