Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PISKAN - haiku

Bak rummets fönster

skymtas piska vina sträng

väcka smärtrik lust




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-03 17:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att minnas BDSM-klubbens reklam:

Bli medlem -
ingen bindningstid!

2016-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
texten drabbar mig,,, ett barndomsminne framträder
innan tanken hinner ifatt
och tar avstånd
från orden "smärtrik lust"
2016-04-03

  Marianne Räf
Sado-machosistisk Glädje, --
-- jag säger då det ! ! !
2016-04-03

    ej medlem längre
Rysande läsning.
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP