Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var tomt men...


Vi har varit här

täckets värme håller om

kramar kroppens stelhet

 

tillitens drömmar uppmjukar

sinnenas strävhets märken

 

flödet av tankar som glöder

omvandlar allt till glädje

 

minnet smeker hjärtat

skansen morgonpromenad älskog 

 

dofterna som lämnat spår

vittnar om att vi var här

 

sakta smälter natten ned

dagen når sin strand

 

bussen sväljer kroppen

förs iväg till sin längtan

 

måndagen suckar fredag

längtar fredag, närhet kyssar

 

kyssar, kramar, pussar meddelas

veckans vardagar fylls till sin bredd

 

lyckan svämmar över på fredag

drunknar i varandras ögon

 

förs samman, svetsas ihop lever

hela helgen så nära cykeln sluts




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-03 18:51



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
Längtar så mycket till fredag =) då vi i armarnas famn får vara igen =)
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP