Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KULA I ETT FLIPPERSPEL

känner mig

som en kula i ett flipperspel

centrumhetsad

och allting är mitt eget fel

huvudsaken

tycks vara att man inte trivs

det är vardagen

som här subjektivbeskrivs

 

 

ge mig slagkraft

så jag kan krossa glaset här

bryta mönstret

och vara revolutionär

ge mig jobb för

det är en mänsklig rättighet

flipperspelet

har bara varit till förtret

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/4 2016

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-04-08 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP