Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer det är ju fredag

bussen som kommer med kärlek

kärleken som kliver av hos mig

hållplatsen solstrålen åker han till

jag möter honom där med mitt

vackraste leende och möts av

hans vackraste leende 

 

bussen som kommer med kärleken

är samma buss som åker iväg med den

han åker då från hållplatsen tårarna

 

men nu är det fredag och han är

fredag för mig och jag är fredag för honom

 

vi är så glada

det är lite löjligt

rent av fånigt kanske lite töntigt

men vi är över fyrtio

och vi är så kära så vi smäller av

 

vi äter god mat

njuter av samtalen

med min vuxne son

och tonårsdottern

som har sina väninnor med

 

vi blir en glad familj

som strålar glädje

skrattar och skämtar

 

han är fredag för mig

de vill vara här då

när han är fredag för mig

och jag är fredag för honom

just då vill de verkligen 

vara här och dela glädjen 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-08 17:31



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Underbar fredagskärlek som manifesterar sig alla dagar i veckan. Känns så innerlig och gemytlig för kärlekspar och barn. Töntig kärlek över fyrtio, nä tack och lov är kärleken ålderlös. Härlig glädjande text om det viktigaste i livet. Kärlek och gemenskap. Tack!
2016-04-08

  DominiQueen
Vad underbar sprudlande glädje i er text, bara njuuuuuut :-)
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP