Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NED MED ETC!

det blåser motvind nu

därför blir det här en motståndshandling

det blåser motvind nu

sverige genomgår en skum förvandling

obama är en orm

liksom föregångarna - ett redskap

fastän ormen ömsar skin

ger den kluvna tungan samma budskap

 

 

fatta, etc:

jag HATAR USA!

flum och ompromiss

är ingenting att ha

 

 

en motståndshandling är

att inte bara tiga stilla

när flumvänstern går fram

och det börjar lukta riktigt illa

den unkna luddighet

som ETC representerar

är kvalmig jolmighet

som kompromissen genererar

 

 

fatta, ETC:

jag HATAR USA!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/4 2016

 

"DON'T DICTATE. DICATE TO ME" (Penetration)

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-04-09 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP