Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMA SAL NÄSTAN TRETTIOFEM ÅR SENARE

samma sal

fast ett annat innehåll

samma sal

och allt det här som spelar roll

genom år

som ligger bakom mig och oss

samma sal

men inga raggare som slåss

samma plats

men med en ny centralgestalt

den tid vi har

kan aldrig göra halt

aulan här

har sett mig komma, sett mig gå

men aldrig mer

ser den mig som jag var då

 

LARZ GUSTAFSSON  9/4 2016

 

Etthundratioårsdagen av pingstväckelsens begynnelse på Azusa Street, L.A.

Skriven på plats i Polhemsskolans aula under pågående kvällsmöte med Nordanstigs Kristna Center.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-04-09 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP