Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi går


Promenaden för tusan, promenera den

steg som rytmiskt trampar

hjärtat pumpar slagen 

lungan drar in och ut

syret dofterna lukterna

munnen öppnas häpnar 

tungan känner smaker

som luften bär i sig

ögonen inte bara ser

tar in verkligheten

skickar iväg signaler

det stämmer av stigen

så att promenaden blir

lätt lustfylld och framgångsrik 

hjärnan bearbetar och sänder

till medvetandet skönhetsupplevelsen

promenaden blir så mycket

för hela kroppen ska vara med

så vill vi betrakta vårtecken

böjer vi oss ned tittar länge

alla intryck som matas in

promenaden är inte bara

en promenad den är så mycket

en promenad är hela livet

en resa lustfylld från A - B

promenera mera så blir vi flera

som vill promenera tillsammans

och dela detta gemensamt 

och ge varandra tid liksom

våra kroppar vinner tid

då de håller sig friska

och hjärnan blir glad

vi alla känner oss happy!




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-09 23:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja jag uppmuntrar alla, tackvare denna fina kommentar, virka, sticka och väv in orden i duken, halsduken, tryck den på tröjan ; ) ... Tack Max!
2016-04-10

  Max Poisé VIP
Sanning som ska virkas in i köksduken :-)
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP