Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kärleksresa


jag tittar på en himmel

och där lyser Cassiopeja

så jag följer alla stjärnor

för att söka efter Freja




alla vill vi känna

och finna nån som ler

en motorväg från Gränna

blir början på nått mer




jag glömmer ej ditt namn

när vi seglar över hav

en båt till Amsterdam

för allt som ej blev av



timmen den blir sen

och jag vill hyra sviten

men jag vänder mot Athen

för att möta Afrodite




en tjur dör i Pamplona

sorger dränks med vin

ett bad i Barcelona

och vår sång på Mandolin




jag köper sen en Ros

som något slags bevis

sen drar jag min kos

mot kärlekens Paris




en kaffe på cafe

men ingen fattar nått

en Pantomin som ler

som om han förstått




jag får skav av mina skor

och pausar mitt i Rom

där skriker jag Amour

för att känslor står i blom




till slut når jag Athen

vår resa den är slut

jag lämnar dig bland sten

som aska hälls du ut...







Fri vers av Gidde
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-11 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde