Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD SÄGER NI SOM BLIR KVAR?

om man bara tappar gnistan

om man bara tacklar av

och om kroppen ställer in sig

på en alltför tidig grav

vad ska hända om en skymning

sänkt sig över själens slätt

när ens hydda är i olag

när man inte håller tätt?

när ens oro släcker eldarna

uti hjärtats mumindal

som när mårran hade dragit fram

med sin livslånga final?

kan man glädjas över barnbarnen

eller med dem till och med?

om det skulle bli så att man fick ett

svårt och tungt besked?

 

LARZ GUSTAFSSON 11/4 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2016-04-11 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP