Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Vill du vara med på en händelse…


Ordlek med händer

 

 

idag har jag fått sol på mina händer

sa jag till pojkvännen som svarade

det är sånt som händer

 

det händer och fötter ibland

ge mig en chans till dans

på alla fyra kanske vi blir yra

de e sånt som händer

och fötter ställer till med

när de oväntat når varandra

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-11 22:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Fniss! Denna va mysigt rolig!
"Den ena sa det den andra tänkte"
2016-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP