Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG KAN INTE GLÄDJAS ÅT VÅREN

jag kan inte glädjas åt våren

fast blommor slår ut här och där

det är ej som förut om åren

förändringar gäckar, tyvärr

jo visst är det soligt och härligt

och skönt att all snö har smält bort

men allt annat känns så besvärligt

jag hoppas min tid här blir kort

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-04-12 13:33



Bookmark and Share


    sajo
Våren kan vara jobbig på alla sätt och vis. Pollen kan påverka eller ens kropp kan vara trött trots ljuset som kommer åter. Du skriver så mycket läsvärda texter så härligt följa dig. Du är en poet ut i fingertopparna.

Styrkekramar till dig och hoppas få se flera texter av dig
2016-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Det är jag och inte våren som är problemet.
2016-04-13

  Elaine.S VIP
Våren kommer och ibland är den till glädje ibland bara till besvär. Om våren kan man tänka så olika och det kan vara bra att ha med sig. För en del blir vårens färgprakt och storhet stå i kontrast till hur man mår och vilken möjlighet man har att delta.
2016-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter lite sorgligt! Du har alltid älskat våren, det vet jag.
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP