Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens trolleri

Använd ditt finger
kanske två
rör långsamt
uppåt
neråt
över min arm
min hals
min bröstkorg
sakta sakta
snudda bara lätt
lått mig känna rysningen
beröringen
hud mot hud
blunda
se mig inte
känn mig bara

hjälp mig att känna

låt mig gå

men välkommen in i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-12 16:56



Bookmark and Share


  aol
Så härligt nära skaldat ,
2016-04-26

  aol
Så härligt nära skaldat ,
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen