Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är du som vet allt ...


SÅNGEN

 

 

jag sjunger på min sång

du är tondöv men lyssnar

det är du som klappar händer

du som är gladast som ser

du har hört min sång en gång

jag är lycklig som tusan...




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-12 22:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Musik får min själ att leva i verkligheten!
2016-09-15

  Knoparemoj
Hej,

Sången förvandlar alla en musikalisk strof
gör underverk
Ha det gott
Bosse

2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP