Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går att orda om


VAD HAR DU FÖR INSTÄLLNING TILL UTSTÄLLNING

 

utställningen ledde till inställning

en inställning om att utställningar

kan leda till vissa inställningar till konsten

 

det blev en inställd utställning

för konstnären åkte på en utskällning

inskällningar är sällsynta men om

utskällningen är hård har den en tendens

att nå ända in tills den blir helt och hållet inställd

så till vida att mottagaren av skället

blir inställd på att den är felet

 

inställda solstolar håller längre

om de inställes i skjulet vintertid eller vid regn

 

om stolarna inte är inställda

så är de utställda

på gräsmattan

då är det förmodligen sol




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-13 19:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tack för ordlekigt kåseri,
leka med ord borde alla vi!

Skickar med:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1718341

2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP