Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ÖGONBLICKET

 

Kärlekens pensel

målar huden


penseln omsluten

av befallande händer

 
munnar söker

varandras sötma


tiden står stilla

i ögonblicket


och världen utanför

upphör att existera

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-15 17:26



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Hetta och passion.. Underbart!
2016-04-15

  mike irow
målar
du vackert
med. dikt! som tar emot dig
som gåva

2016-04-15

  Rise Little One
Här och nu njuter man av kärlek till fullo!
2016-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Heta känslor att känna och njuta av!
2016-04-15

  DominiQueen
Vacker innerlig hänförelse
så fint fångat med så få ord
Mästerligt
Tack!

DominiQue
2016-04-15

  M.Eta
Passionerad kärlek, fint!
2016-04-15

    ej medlem längre
En stund av het passion.
2016-04-15

  ULJO
Kärlek i nuet, tiden står stilla då
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP