Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden är egenhändigt målad i akvarell


DET VISSTE INGEN OM

 

 

fåglar lever inom oss

det är därför de är så

intressanta för oss

 

vi vill flyga

för en gång

kunde vi




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-14 18:49



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så underbar
tänk
flyga som fågeln
2016-04-17

  mike irow
säger bara
allt
höjdernas vision!!!!!
2016-04-15

  Mr_Solstråle
Denna tyckte jag om =)
2016-04-14

  M.Eta
Tänker mer på hur tyst det skulle vara i naturen utan fågelsång mer än konsten att kunna flyga. Men visst, vilken utsikt de har! Ännu ett fint konstverk!
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Nog känns det ibland som jag sitter still och flaxar med vingarna!
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP