Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERBAL ANAL

de elaka tungornas gissel

är bussresans verklika smolk

att höra dess vidriga gnissel

- som hörs över allt annat folk -

är dropptortyr i en verbal form

som sällan kan överröstas

det är som en virvlande sandstorm

en kobra i din kalebass

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/4 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-04-15 19:34



Bookmark and Share


    Balans
Jaa...så sant!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP