Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Ninananonia


Fötter

Jag tycker att min älsklings fötter är sensuella

vill dra av hennes strumpor och blotta dem

se på dem

kyssa dem

lukta hennes doft

känna dem

smeka dem

massera dem

trycka på de känsliga zonerna

vill göra det skönt för henne

jag vill även kyssa marken hon går på

så mycket älskar jag henne





Men jag tycker om mer än bara hennes fötter

tycker om hela henne

allt med henne




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 01:13



Bookmark and Share


  tidsliv
Kärlek kan beskrivas så subtilt och inklätt i en text om sin älskades fötter. Att älska delar av en människa. Att älska hela människan.
2016-04-17

  Ninananonia VIP
Jättefint skrivet till henne..
2016-04-17

  WyS VIP
Omtänksamt med varma känslor.
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin