Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång...

 

 

 

 

 

En gång är ingen gång

Två gånger är en upprepning

Tre gånger är ett hat trick

Fyra gånger räknas som återfall

Fem gånger är en lärotid

Sex gånger är en vana

Sju gånger sker automatiskt

Åtta gånger går av bara farten

Nio gånger är för mycket

Tio gånger är en ovana

Elva gånger är ett beroende

Tolv gånger...

 

 

 

 

 

Äh...nu får du ge dig...:-)))

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ResenärGenomLivet
Läst 516 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-04-16 10:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt fyndigt och mycket tänkvärt skaldat!
2016-04-23

  Lars Hedlin
Gillas .)
2016-04-21

    Dan Myrbeck
Tolv gånger ger tolvgångerånger.

Rolig sifferordlek.
2016-04-18

  Olof Lagerhorn VIP
Roligt, fyndigt och tänkvärt!
Kan läsas gång på gång, många gånger om...
2016-04-17

  Bo Himmelsbåge
Härlig o fyndig ordlek...
som Du är mästare på!
2016-04-17

  Chawa VIP
Upprepningar kan vara av både ondo och godo, beror på hur man ser det...
2016-04-17

  Marianne Räf
En skojig uppräkning ...
2016-04-17

  Anya VIP
Jaa sannerligen mycket sanning i detta. Undra vad tolv gånger kan vara...en livsstil kanske??? ;o)
2016-04-17

    ej medlem längre
Trevlig lek med ord! Gillar!
2016-04-17

  louisegirl
Vilken härlig ordlek...Bravo!
2016-04-17

  Rise Little One
En kul text med ett överraskande slut :)
2016-04-17

  Fem hjärtan VIP
En helt underbar lek med ord!
2016-04-16

  Gisela Nordell
haha, den var kul och så slutet... klon!
2016-04-16

  Lasseman VIP
Drar mina smilband.. trevlig och rolig ordlek
2016-04-16

  Palett
Åter igen en av dina fina,underfundiga texter ! Rolig läsning !
2016-04-16

  Eva Helene VIP
Fantasifullt, kul och lite tankeväckande!
2016-04-16

    ej medlem längre
Söt tankekonst!
2016-04-16

  överlevaren VIP
Gillar stuket, bra!
2016-04-16

  soligajag_1 VIP
Vilken härlig rundgång i ordlekar!!

Gång på gång på gång.
Roligt!!
2016-04-16

    ej medlem längre
Dina ordlekar får mig alltid att le!
2016-04-16

  Niliboy
Kul me klurigheter!
2016-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, jag gillar din text!
2016-04-16

  ULJO
kul och annorlunda
2016-04-16

  Ninananonia VIP
Härligt att läsa denna...
2016-04-16

  Ljusletaren VIP
Att leka med ord är kul och det bevisar du då och då. Tack :-)
/kram
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet