Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMP MOT CITYPACKET


jag anpassar mig inte efter er
så ni kan lika gärna lägga ner
er "fostrargärning" är helt meningslös
jag skämtar inte, jag är seriös
fascismen funkar lika kasst på mig
som deo skulle gjort på ardath bey

jag anpassar mig inte efter svin
små bortskämda och dumma borgarglin
som inte har ett skvatt i huvudet
men trodde att det skulle vara lätt
att rubba mina cirklar, men ni vet
där hugger ni i sten, där går ni bet
så stick nu med er gymmentalitet
förslagsvis till en bergstopp i tibet


LARZ GUSTAFSSON 17/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-04-17 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP