Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första texten som jag läste av min själsfrände för 24 år sedan, om det nu var hon?


"Här står jag med ett brustet hjärta"

"Kanske gillade du mig i alla fall. Jag tror nästan det
Men tydligen vill du inte bevisa det, för nu står jag här med ett brustet hjärta och förlorad kärlek.
Redan när jag började gilla dig varnade mina kompisar mig för att bli kär i dig. Men jag ville inte lyssna på dem. Nu förstår jag att jag borde ha gjort det för du var precis så hemsk som de hade sagt att du var.
Min kärlek till dig var underbar. Jag älskade dig över allt annat.
Jag hade gjort allt för dig om du bara hade bett mig om det.
Men nu är vi nästan ovänner och min kärlek till dig börjar sina.
Snart älskar jag dig inte längre. Det behöver inte bli så om du slutar med att se ner på mig.
Jag vill ju faktiskt innerst inne älska dig precis som förut.
Men hur ska jag kunna det? Du gör det så svårt för mig!
Jag förmodar att jag håller på att förlora min allra största kärlek.
Jag förlorar dig."

"Me"




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-17 23:00



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Sorg och smärta
då insikten om kärlekens
avslut är nära
2016-08-11

  tidsliv
Den som inte inser värdet i att få vara med dig kan inte heller vara värd dig. Du är större än så. Deras förlust.
2016-04-18

  WyS VIP
Den oskuldsfulla kärleken är vacker.
Tilliten försvinner när sveken och rädslorna blir synliga!
2016-04-18

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din vackra text!
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Fint och berörande ... Tycker jag..
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin