Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


HENNES DUBBELHET FÅNGAD

 

 

 

avskriven sitt dårskap

helig bild av sig

spegeln vinklar 

 

 

ljusets brytning stilla

ljuvligt detta ögonblick

av varats lyckorus

 

 

drunknar i flodens lerström

bland tankars vrakdelar

som penetrerar glömskans rum

 

hon strider med sin stridbarhet

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-18 09:09



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Bilden, rubriken, dikten, formen - allt vittnar om fångsten på djupet
2016-04-18

  tidsliv
/strider med sin stridbarhet/ som en sammanfattning av mitt liv. Det är en ständig kamp. Vackert text.
2016-04-18

    ej medlem längre
"bland tankars vrakdelar

som penetrerar glömskans rum"


enastående vacker poesi och det är en glädje att få se dina egna bilder!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP