Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "En våldtäkt i vinyl" av Bizex-B (titelspåret från vårt andra album, 1983). Foto: Micke Rosqvist. Musik: Perra.


SUSPEKT ELEMENT

tultar ner en dag till city

går förbi vid rådhustorget

där ser jag en märklig individ

tittar ganska irriterad

när ska han bli internerad

så att jag kan uppnå sinnesfrid?

grip den fånige figuren

såna strider mot naturen

och han är ett störande moment

hör ni hur han resonerar?

tänk så han argumenterar!

OCH han diggar clash och city kent!!

snälla stadsbor, ring polisen

så att de tar hand om kisen

han förstör vår stadsbild och vår dag

vem ska ta itu med plågan?

lyssna när jag ställer frågan

kan vi åberopa någon lag?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/4 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ooe1ptwZBlU




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-04-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP