Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreskriv mig ALDRIG vad jag får eller inte får skriva - i synnerhet inte om du saknar mandat! Livet är ingen syrénberså eller ett Disneyland.


HAT ÄR EN DEL AV LIVET

hat är naturligt

hat är normalt

hat är en del av livet

skriver jag att jag

hatar nånting

gäller det som står skrivet

inget förfluget

ingen impuls

hatet är ideologiskt

även Gud hatar

säger Hans Ord

hat kan bli teologiskt

ingen ska föreskriva mig vad

min poesi ska vara

jag tolererar inga diktat

det är vad jag vill svara

hat mot marockos

ockupation

av landet västsahara

hat mot all PK

massuggestion

vill jag bestämt försvara

hat mot fru wallströms

vidriga svek

hat mot det moderata

hat är en del av människans liv

jag fortsätter att hata

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/4 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-04-19 12:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bild från Google.
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP