Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt av mig...


Tilldragande

Hon är så vacker så

hennes tankar likaså

Hon är så söt och fin

får min hjärna att flöda av endorfin




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-19 19:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin :)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin