Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre haikudikter om våren

vädervriden björk

lever i dröm om havet

vårryser i knopp

 

den första humlan

flög förvånad i april

över blå krokus

 

valpen och paddan

i munnen på den andre

vår på olika sätt




Bunden vers (Haiku) av andrasidan
Läst 2231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-19 20:10



Bookmark and Share


  Ritva
ger fina bilder. Du behärskar haiku!
2016-05-23

  Solstrale VIP
Mycket ljust, levande, naturlig äkthet! Tackar för dessa små underverk!
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan