Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM VI MÖTS IGEN

om vi möts igen

ska jag begära ett svar

om vi möts igen

så finns ingenting kvar

 

 

indigosky

vem gav dig tanken att fly?

stanna ett slag

ge mig en stund av din dag

 

 

om vi ses på nytt

ska ovissheten få dö

korsas vägarna

innan jag sagt mitt adjö?

 

 

purpuruppgång

mitt hjärta bär på en sång

lyssna och lär

se vilka bilder den bär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2016-04-21 13:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En fin dikt i sitt frågande, får mig att tänka på alla möten med människor. Vad blev det av dem och vad det kunde ha blivit.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP