Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARALLELL-FÖRSTA MAJ

jag ska ha mitt eget paralell-1 maj

där jag hetsar mot förräderi

jag ska stå vid sidan

i min slitna kavaj

och en tjusig mantel ska den bli

jag ska ropa ut min avsky

mot det förtryck västsaharas massor tvingats på

skrika ut mitt hat

mot denna kapitalism

mot det gröna, gula och det blå

sanningen ska dryftas

när vi slagit oss ned

för att delta i en efterfest

ordet är ju fritt

och alla får vad de ger

även de som tror att de vet bäst

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-04-21 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP