Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ANNELI

 

en vänskap som finns

ett liv i ett vara så nära

fast långt borta nu idag

 

du - vi samtalade i timmar

medan våra barn ändå fick

allt vad de behövde av kärlek

då vi fyllde på vänskapens krus

 

jag saknar dig nu då tio år gått

sedan vi sågs en sommardag -06

då allt var enkelt och klart liksom vi

i nuet vi skingrade tankarna levde upp

 

i varandras skuggor svalkade vi våra

brända själars kroppar och serverade oss

stillhet och ro i de stunder vi kom att

älska värna och längta väntandes varandra

 

våra barns lek vi uppmuntrade gav dem frihet

sköna fantasier som vi lät dem förverkliga

med alla nycklar i föräldraskap vi hyllade

stöttade varandra i att utveckla och vårda ömt

 

en sann vän i själen en syster du är för mig

själasyster du har namnsdag idag Anneli

ditt namn är för mig som en saga en dröm

så verklig att jag tror du skapade mig sann

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-21 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text
2016-04-22

  Fem hjärtan VIP
En vacker hyllning fylld av värme och kärlek!
2016-04-22

    ej medlem längre
fin hyllning till ett av dagens många namnsdagsbarn!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP