Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIP PRINCE

 

 

Min kärlek

är din flod

min kärlek

är dina kyssar

jag saknar dem

för när ljuset blir till dag

utan dig i min värd

 blir

himmelen

gråare

havet

mindre

blått

gräset

tappar

sin färg

och

blommorna

brister ut i tårar

i din flod

 

Jag

saknar dig

älskade

din kärlek och dina kyssar

jag kysser dig

nu en sista gång

i luften svävar

molekyler av kärlek

i vinden till dig

ta emot dem älskade

sista gången på vår jord

i denna kropp

i detta liv 

jag tror att jag lever

men är inte säker

men tårar faller från min kind

eller är

 kanske allt en ond dröm

att vakna ur

jag ser dig i vinden sväva

älskad av änglar som spelar din musik

och den är vacker min vän

så vacker att änglarna ber

i kärlek och dina kyssar

 

Min kärlek

är din flod

min kärlek

är dina kyssar

jag saknar dem

för när ljuset blir till dag

utan dig i min värd

 blir

himmelen

gråare

havet

mindre

blått

gräset

tappar

sin färg

och

blommorna

brister ut i tårar

i din flod

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-22 09:05



Bookmark and Share


  ULJO
Fin hyllning till en av de stora. Elvis, Michael Jackson, David Bowie, John Lennon och så nu Prince. "Heavens hall of fame"
2016-04-22

    Dan Myrbeck
Fin hyllning.

Jag är väldigt förvånad att så många kulturpersoner avlidit senaste året.
2016-04-22

  mickech
En härlig kärlekshyllning till en stor artist!
2016-04-22

  M:tin
Vacker hyllning!!!!!!
2016-04-22

    ej medlem längre
fint om Prince.
2016-04-22

  StinaJ VIP
En fin hyllning till en stor artist. Så fint skrivet.
2016-04-22

  Sofhia Wirström
så fint skrivet
hyllning vacker till
stor artist
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP