Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLÄMPNING

du tillämpar den gyllene regeln

men möts av andras regelbrott

de där som aldrig ser sig i spegeln

de där som tror sig själva om gott

ja, fast du faktiskt håller truten

så blir du attackerad ändå

och du som varit fast besluten

- "så roligt ska de inte få" -

du släpper ut ett par haranger

och sen är alltihop igång

du maler på som pecka langer

det blir visst något av ett tvång

en vanlig dag i staden gävle

i alla fall om du är jag

men allting ska bli annorlunda

det lovar jag mig varje dag...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/4 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2016-04-22 13:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
2016-04-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Denna min vilja anser jag vara ömsesidig,oavsett tro,så pass nykter har jag i varje fall blivit att inse realiteterna,trots åtskilliga fyllor,drogexperiment och äktenskapliga krascher,så har skärpan att se skillnad på folk icke infekterats,samt att försvara personer som utsätts för osannolikheter,även om jag inte är guds bästa barn men som bättrat sig.
2016-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag bugar mig.
Men skulle det inte ha varit "DIN" vilja...?

2016-04-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tillerkännas härmed er vilja.
2016-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Tackar allra mjukast.
Vi kan väl lägga bort titlarna...?
2016-04-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hur mycket ni än färgas och diskrimineras av omvärldens brist på andlig fantasi så bör ni tillerkännas äga poetisk glans i vissa stycken,även om denna kommentar härledes ifrån någon som hellre anförtror sig till sanningen än lögnen.
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP