Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månstrimmor.

Jag trodde det var en saga
det var så elegant.
Vilka färger
kan knappt tro det är sant!
Månen vilar som en boll-helt rund
blåsvarta skyar smeker runtomkring en stund.
Det är trolskt och gården fylls av månstrimmeglans
jag njuter och myser och tittar på skuggornas dans.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-24 23:13



Bookmark and Share


  louisegirl
Åh så fint
2016-05-03

  Eva Helene VIP
Vacker bild, väl förmedlad!
2016-04-29

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra!
2016-04-28

  ResenärGenomLivet
Ser det hela framför mig...väl beskrivet...
2016-04-26

  Anya VIP
vilken vacker naturskildring. Magisk! Fint ord...månstrimmeglans.
2016-04-26

  Ninananonia VIP
Så fint :)
2016-04-25

    Dan Myrbeck
Finfint!
2016-04-25

  Gunnel Eriksson VIP
Så vackert du målar med dina ord.
Rimmade tillika.
2016-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Härlig bild du målar med dina ord!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP