Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku I

Solen har sin gång
Mjuka vårregn väcker jord
Livet vill levas




Bunden vers (Haiku) av Mia Popiana
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-26 09:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Finstämt fångat.
Bra att livet har en egen vilja
och vill levas!
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana