Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


LINDAR BLOMSTER KRING MIN SJÄL

 

 

i den lugna verklighetens storm

ser vi alla det som utanför virvlar

betraktar skeendet det som oss når

 

 

all uppmärksamhet riktad mot

själens insikter klokskap visdom

lindar ljuvaste ögonblick oss in

 

 

i en annan verklighet som lugnar

själen befinner sig på en blomsteräng

söker skönheten bortom det som når

 

 

i strandens vattenbryn ligger spillror

sönderslitna delar av en annan verklighet

vi tar in det som når oss i det ögonblicket

 

 

något eller någon som vill berätta sin historia

som vill ge oss sin delade erfarenhet söker tröst

vill bli väl emottagen räddad från stormens öga

 

 

jag lindar blomster kring min själ hyllar existensen

den som klarat stormen når sin strand en trygg hamn

vi unnar oss att skratta njuta enkelhetens små under

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 11:00



Bookmark and Share


  ULJO
Finns inget bättre än en blomsteräng för att lugna själen från samhällets stress
2016-04-26

  Goraxy 89 Orion VIP
"njuta enkelhetens små under" Ja, är det inte förunderligt att det finns så mycket skönhet i det vardagliga omkring oss - Till och med i min risiga enrummare med färgen som lossnar från taket i stora sjok och den mollstämda musiken från min 'trattgrammofon' (uttalet här "Spotify")
Men du har funnit DET! "i den lugna verklighetens storm."
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP