Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Hej du lilla

 

 

Hej du lilla kissen min
däruppe i ditt hus.
Ska du inte komma ner
och göra lite bus?

Men du vill kanske ligga där
och sova hela dan,
högt uppe under taket vårt,
just som du är van.

Det enda som kan locka dig
att komma ner till oss,
det är ju om jag häller mat
uti din skål förstås.

Eller om jag ropar till dig:
-"Kom så går vi ut!"
Då skyndar du till dörren
under glada skutt och tjut.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 538 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-04-26 11:10



Bookmark and Share


  mike irow
roligt med. katt när man har york...
2016-05-16

  överlevaren VIP
Katter är härliga djur, likaså dina ord!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Härlig insikt
2016-04-28

  Niliboy
Fint
2016-04-27

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt, mjukt och melodiskt om vårt mest egensinniga husdjur.
FInt foto och hus!
2016-04-27

  anits VIP
Så fint i både ord och bild, om den lilla kissen!
2016-04-27

  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken gullig dikt! Har katt själv och känner igen :-)
2016-04-27

  Dobrica Vukovic VIP
gulligt
2016-04-26

  Eva Helene VIP
Åh, jag bara smälter! Så härligt i ord och bild!
2016-04-26

  Bibbi VIP
Fint.
2016-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig text om en gullig katt, med fin bostad!
2016-04-26

    ej medlem längre
Så fint för kisse att ha en egen lya att krypa in i!
2016-04-26

    Dan Myrbeck
Hälsa och gratulera till en fin bostad
trots bostadsbristen!
2016-04-26

  Rise Little One
En busig och gullig katt <3
2016-04-26

  louisegirl
Så rart och fint, om en liten goding <3
2016-04-26

  aol
Gulligt.
2016-04-26

  Ninananonia VIP
Sött :)
2016-04-26

    ej medlem längre
Bara så fint om en älskad liten katt!
2016-04-26

  ULJO
Fin kattlyrik
2016-04-26

  Anya VIP
Fin bild av en katt.
2016-04-26

  Änglaögon
Katter lever sina egna liv, fint fångat.
2016-04-26

  Solstrale VIP
Vilket musikstycke... En riktig "katta-strof"... :) underbart!
2016-04-26

  Marianne Räf
Vilka fina kattverser !
2016-04-26

  Ljusletaren
Egenhändig gjord kattlåda *tummen upp* Har kissen egen bräda upp också ... ser ut så *ler*
Älskar att höra om ditt och andras husdjur *tack* / kram
2016-04-26

    ej medlem längre
Underbart med en katt i huset!
2016-04-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett älskat husdjur!
2016-04-26

  Kaptenlöjtnant
Musikaliskt
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet